Νέα Σελήνη Μαρτίου – Ο Έρωτας της Νέας Αρχής

Αλοίμονο αν η Άνοιξη δεν έφερνε μαζί της και μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Η αρχή του νέου αστρολογικού έτους τονίζει το πρώτο από τα ζώδια και μας φέρνει την πνοή της επανεκκίνησης, με πάθος, ορμή και τόλμη.
Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται μαζί με τη Σελήνη στον Κριό, στις 28 του Μαρτίου, όλο το Σύμπαν φωνάζει «ξεκίνα! από την αρχή με μεγαλύτερο πάθος!»
Ο Άρης κάνει όμως τη διαφορά και φέρνει την απαραίτητη συμφωνία με τη Γη και τις δυνάμεις της αφροδίτειας ηπιότητας. Μας λέει πως πρέπει να κινηθούμε σταθερά και μεθοδικά και να μην γκρεμίσουμε τίποτα, παρά να αφήσουμε τα νέα ξεκινήματα να τροφοδοτήσουν και όσα κατακτήσαμε μέχρι σήμερα, χαρίζοντάς τους την αγάπη και την αφοσίωση σε έναν στόχο που, με κάθε ανανέωση της ενέργειας, μας ανεβάζει και ένα σκαλί ψηλότερα προς αυτόν.
Ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζυγό, αν και ανάδρομος, απέναντι από αυτή τη μουσική σύνθεση του Κριού: μην κάνεις το λάθος που έκανες την τελευταία φορά! Πριν ξεκινήσεις να επεκταθείς, ερωτεύσου τη νέα σου αρχή, ανανέωσε το πάθος και την ζέση μέσα σου να κυνηγήσεις το όνειρο. Κάνε το ίδιο και με τα αισθήματά σου – μη συμβιβάζεσαι χωρίς έρωτα!
Όσα σου αξίζουν πραγματικά, σε περιμένουν να τα διεκδικήσεις, αρκεί να ποτίζουν τον κήπο σου με αγάπη. Ξεκίνα πάλι, με νέο πάθος.

– Chandra

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Close Menu