Νέα Σελήνη Ιανουαρίου – Υδροχόος – Γίνε φάρος

Νέα Σελήνη το ξημέρωμα του Σαββάτου στον Υδροχόο.
Νέα ιδέα, νέα πνοή, νέα κατεύθυνση. Αυτό που προσφέρεις στην ανθρωπότητα θα πάρει ένα νέο χρώμα και θα έρθει να τραβήξει το χέρι σου και να σε βάλει στο δρόμο να γίνεις ένα βήμα πιο έτοιμος να δώσεις στο σύνολο και τον υψηλότερο Εαυτό σου.
Την ίδια ώρα, ο Δίας τετραγωνίζει τον Ερμή, ενώ ο Κρόνος, τον Άρη και την Αφροδίτη.

Ναι. Άρης και Αφροδίτη βρίσκονται αγκαλιά στο ζώδιο των Ιχθύων και σε γεμίζουν όμορφα όνειρα απόδρασης από την πραγματικότητα. Ο ερωτισμός γίνεται το αερόπλοιό σου και ο αισθησιασμός σε παρασέρνει σε μαγικούς κόσμους. Πάρε αυτό το διάλειμμα, δεν είναι κακό. Σου χρειάζεται, μας χρειάζεται όλων.

Άλλωστε, δεν έχεις να φοβηθείς για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Ο Κρόνος επιβλέπει και δε θα σε αφήσει να παρασυρθείς. Αυτό που θα σε καλέσει να βιώσεις, ίσως και λίγο σκληρά – συγχώρεσέ τον, αυτόν τον τρόπο έχει – είναι το προσωπικό σου παραμύθι. Θα σου εξασφαλίσει πως ξέρεις ότι η πραγματικότητα διαφέρει από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Σκέψου όμως, πόσο πολύτιμο είναι αυτό το μικρό, προσωπικό παράθυρο στον κόσμο των ονείρων σου, για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Αν ο Ερμής και ο Δίας συνήθως κάνουν θαύματα μαζί, σε φάση Τετραγώνου τώρα, το σίγουρο είναι πως διαφωνούν ελαφρώς και όλες οι παρανοήσεις του παρελθόντος μπορεί τώρα να σε οδηγήσουν σε ένταση αλλά μην ξεχνάς: αν έχεις κοινούς στόχους με τους γύρω σου, συμφωνήστε να διαφωνείτε, οι μικρές διαφορές δεν έχουν κανένα νόημα μπροστά στο μεγάλο σχέδιο.

Έχεις λοιπόν μπροστά, ένα μεγάλο σχέδιο με τη συνεργασία των άλλων, όσο δύσκολη και αν αυτή φαίνεται, και ένα μικρό παράθυρο στον προσωπικό σου παράδεισο.

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, διεκδίκησε το μεγάλο όνειρο, ξεκινώντας από τον Εαυτό σου: τι θα σε κάνει ευτυχισμένο στ’ αλήθεια; Ξέρεις πως, όταν είσαι ευτυχισμένος, η ευτυχία σου εξαπλώνεται;

Γίνε φάρος. Και βάλε στόχο να είσαι όσο πιο δυνατά φωτεινός μέσα σου, από πραγματική ευτυχία, ώστε το Φως σου να ενωθεί με των άλλων και να εξαπλώνεται όλο και πιο μακριά, όλο και πιο δυνατά…

Μέχρι το Σύμπαν.

  • Chandra
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Close Menu