Νέα Σελήνη Θερινού Ηλιοστασίου – Chandra

Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ακριβώς στη μηδενική του μοίρα, ακριβώς συμπιπτούσα με το Θερινό Ηλιοστάσιο, την έναρξη του καλοκαιριού στο Βόρειο Ημισφαίριο. Ηλιακή Έκλειψη, με περιορισμό του Ηλιακού Φωτός – ώθηση σε επιλογές που ως τώρα δεν είχαμε κάνει, λύσεις που δεν είχαμε προτιμήσει, δρόμους λιγότερο ταξιδεμένους. Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη φορά από τις 18 του μηνός, δημιουργώντας προβλήματα και καθυστερήσεις στην επικοινωνία, αλλά και, κλασσικά, γυρνώντας το χρόνο πίσω, για αναθεωρήσεις στον τρόπο σκέψεις και σύνδεσης ή επαφής. Ειδικά μετά τις 25, όπου η Αφροδίτη βγαίνει από τη δική της ανάδρομη πορεία, πολλά πράγματα που ίσως έχουν “παγώσει” σε συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και οικονομικές υποθέσεις, να βρουν τρόπο να περάσουν από επικοινωνιακή και νοητική αναθεώρηση.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη συμπίπτει χρονικά εξίσου με ένα τεράστιο Εξάγωνο ακριβείας μεταξύ Άρη – από τους Ιχθείς – και Δία με Πλούτωνα – από τον Αιγόκερω, όπου έχουν συναντηθεί σε απόλυτη Σύνοδο. Δίας και Πλούτωνας έχουν σαφή επίδραση στην επέκταση επάνω σε πνευματικά θέματα, με εκ θεμελίων καταστροφή κάθε παλαιάς νοοτροπίας που πλέον δεν εξυπηρετεί την εξέλιξη και επανάσταση ενάντια σε κάθε κατεστημένο που είναι σαθρό. Μέσα στη ζωή μας, καλούμαστε να εξετάσουμε τι ακριβώς δε μας προσφέρει την εξέλιξη που αποζητούμε και μάλιστα να δράσουμε σύντομα, ώστε να γίνουμε εμείς αυτοί που θα κρατήσουμε πρώτοι το φτυάρι που θα σκάψει για να ξεθεμελιώσει τα κακώς κείμενα. Αν δεν το κάνουμε, μπορεί να γίνει για λογαριασμό μας και αυτό ίσως καταλήξει σε δυσάρεστες εκπλήξεις. 

Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη φέρει μία ενέργεια θρεπτικών νερών, που όμως είναι περισσότερο στάσιμα, παρά ρέοντα ορμητικά ή βαθιά και ανεξερεύνητα. Ο Καρκίνος, ως ζώδιο, δεν κινείται εύκολα μπροστά, προστατεύει τις παλαιές του επιλογές, ως κομμάτι των ριζών και της παράδοσης που τον θρέφει. Έτσι, η ζυγαριά μέσα μας θα είναι δύσκολο να διακρίνει ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές. Συναισθηματικά, μπορεί να γίνουμε εκρηκτικοί και απρόβλεπτοι, μπροστά στα διλήμματα που θα δημιουργηθούν: να ξεκινήσω σε νέα μονοπάτια και να ρισκάρω για την εξέλιξή μου ή να ακολουθήσω την πεπατημένη οδό, από σεβασμό; Σε αυτό το σημείο, η διαισθητική δόνηση που προσφέρει η ενέργεια του Άρη από τους Ιχθείς μπορεί να μας εξασφαλίσει μοναδική καθοδήγηση, αν αφήσουμε την εσωτερική μας φωνή ανόθευτη να μας ορίσει το σωστό. Λίγες στιγμές με τα μάτια κλειστά, πίστη στα νυχτερινά μας όνειρα, επικοινωνία με την προσωπική μας πίστη, διαλογισμός – αυτά μπορούν να μας δείξουν προς πού ακριβώς πρέπει να κινηθούμε. Παράλληλα, η σταθερή έμπνευση που σκοπό έχει να χτίσει δομές, η επιρροή δηλαδή του Ουρανού από τον Ταύρο, σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να εμφανιστούν οι κατάλληλοι σύμβουλοι, τις κατάλληλες στιγμές.

Στοιχείο του νερού – Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς με Ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπο στις πρώτες μοίρες των ζωδίων, μπορεί να βιώσουν συναισθηματική αναταραχή και έντονες εναλλαγές διάθεσης. Στιγμές όπου ο νους ξεκουράζεται και το συναίσθημα καταλαγιάζει, μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες.

Παρορμητικός σταυρός – Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με Ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπο από την 25η ως την 30 μοίρα των ζωδίων, θα αισθανθούν την πίεση της λήψης αποφάσεων και τη σύγκρουση μεταξύ παλαιών, γνώριμων πρακτικών και ανανέωσης των επιλογών τους. Η διαίσθησή θα βοηθήσει ως γνώμονας.

Πάνω από όλα, ψυχραιμία και πίστη στην προσωπική υγεία και ευημερία, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest