Νέα Σελήνη Απριλίου στον Tαύρο – Κράτησε το Κάστρο

Τόση Γη και τόση ευφορία μέσα από την Ανοιξιάτικη αύρα του καιρού, πώς θα μπορούσε να μην ζητήσει κάποια στιγμή το Σύμπαν να του δείξουμε την προσωπική μας γη της επαγγελίας, το δικό μας κομμάτι παραδείσου και το δικό μας κάστρο μέσα του;

Το Σύμπαν ζητά αυτή την περίοδο να δηλώσεις με πάθος, με έρωτα στη φωνή σου, τι είναι αυτό που διεκδικείς για δικό σου, τι σημαίνει για σένα, πόσο μεγαλόπρεπα και βαθιά το επιθυμείς. Το ζητά, διότι αυτή την περίοδο κάνει απογραφή επιθυμιών, και πρόκειται να βοηθήσει, με τις δυνάμεις του, να αποκτήσεις όλα όσα ζητάς, μόνο όμως αν έχεις την πρόθεση να δημιουργήσεις μέσα από αυτά, μόνο αν είναι γόνιμα, μόνο αν είσαι μαζί τους ερωτευμένος.

Υπάρχει μέθοδος στο στερέωμα αυτής της εποχής: Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στον Ταύρο, ανάδρομος ο Ερμής στον Κριό, σε καλεί σε αναπροσδιορισμό του προσωπικού σου πάθους, ενώ ο Δίας στο Ζυγό, επίσης ανάδρομος, σου δίνει χρόνο για να ξαναχτίσεις τις ισορροπίες σου από την αρχή. Αξίες και δομές έρχονται στα χέρια σου για να χτίσεις το προσωπικό σου κάστρο και να το παρουσιάσεις στον Κόσμο.

Γίνει ο δικός σου ήρωας και κράτησε το δικό σου, προσωπικό παράδεισο στα χέρια. Μη σε φοβιζουν οι αναδρομες πορείες – σου δίνουν καιρό για να χτίσεις, να ερωτευτείς ξανά τον κόσμο σου και να παραξεις.

– Chandra

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu