Ερμής στο Τοξότη – Τι αλλάζει; – Chandra

Από σήμερα και εξής, ο Τοξότης υποδέχεται τον Ερμή στον ξέγνοιαστο και εξερευνητικό του κόσμο. Το αστρολογικό περιβάλλον, βέβαια, έχει ένα γενικότερο κλίμα μεθοδικό, σοβαρό και μετρημένο, με την Κρόνια επιρροή των πλανητών που έχουν περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σε αυτό το πλαίσιο, η παρουσία του Ερμή – πλανήτη σκέψης και επικοινωνίας – σε ένα ζώδιο πιο αισιόδοξο και ανοιχτό στην οπτική του, μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη ευελιξία!

Παρόλα αυτά, ο Ερμής σε αυτή τη θέση βρίσκεται σε πτώση: η θέση κυριαρχίας του είναι ακριβώς απέναντι, στους Διδύμους, κάτι που τώρα τον κάνει να χάνει το άμεσο σημείο επαφής του με τους άλλους, να ίπταται πάνω από ιδέες και σχέδια, να γίνεται αιχμηρά ειλικρινής και να μη μπορεί να εστιαστεί τόσο εύκολα στο σκοπό του, βάζοντας μακροπρόθεσμα σχέδα σε προτεραιότητα.

Το μυστικό σε αυτές τις περιόδους είναι να βρούμε ακριβώς το σημείο στο οποίο μας ευνοεί γενικότερα η όψη και να επιμείνουμε σε αυτό, ώστε να μεγεθύνουμε την εύνοια και να προωθήσουμε τα θετικά και μόνο αυτά!

ΣΕ ΤΙ ΣΕ ΕΥΝΟΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ:

ΚΡΙΟΣ: Πνευματική επάκταση και εκπαίδευση – δες σε τι πεδία μπορεί να επεκταθεί ο νους σου, πού μπορείς να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και πώς μπορείς να ανοίξεις την οπτική σου, ώστε να σου προσφέρει καινούργιες προοπτικές για το μέλλον!

ΤΑΥΡΟΣ: Εσωτερική αναζήτηση – μη διστάσεις να επικοινωνήσεις πιο άμεσα σχετικά με τις εσωτερικές σου ανάγκες και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αν δε θεωρείς πως είσαι έτοιμος να τις κοινοποιήσεις προς τα έξω, τότε επένδυσε στην επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό, αναγνωρίζοντας το τι χρειάζεσαι πραγματικα εσωτερικά, ανοίγοντας ένα διάλογο με τον εσώτερο εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συντροφικότητα και ερωτισμός – οι σχέσεις με τους άλλους μπορούν τώρα να βρουν εύνοια μέσα από την επικοινωνία, την επαφή και τη συνεννόηση. Μπορείς να ανοίξεις διαύλους και να χτίσεις γέφυρες, είτε σε επίπεδα συνεργασιών, είτε σε επίπεδο συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθημερινότητα, συνήθειες, προγραμματισμός – η όψη βοηθά το νου σου να βάλει τα πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα σε μία σειρά, με τρόπο που εξυπηρετεί τη φροντίδα του εαυτού σου. Προγραμμάτισε τη ρουτίνα σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθά την υγεία σου. 

ΛΕΩΝ: Χαρά, παιχνίδι, δημιουργικότητα – η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσεις, μετά από καιρό εσωστρέφειας, να αποζητήσεις το παιχνίδι και ένα δημιουργικό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις. Επικοινώνησε και δικτυώσου με τα περιβάλλοντα που σου προσφέρουν χαρά και όχι μόνο ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οικογένεια, σπιτικό – το εσωτερικό σας πεδίο, αυτό του ψυχικού σπιτικού σας, αυτόν τον καιρό εμπλουτίζεται με την παρουσία αναπάντεχων φίλων. Έχετε την ευκαιρία να ανταλλάξετε νέες ιδέες και να πάρετε και να δώσετε νέα πνοή μέσα από την επικοινωνία, κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε νοητική θαλπωρή.

ΖΥΓΟΣ: Φιλία, επαφές, μετακινήσεις – σε αυτή τη θέση, ο Ερμής βοηθά τη γενικότερη δικτύωσή σας και τη δυνατότητά σας να έρθετε σε επαφή με τον περίγυρό σας πιο ενεργά. Φέρνει επαφές, φλερτ, μετακινήσεις, όπως και προσφέρει ευκολία στις νοητικές διεργασίες και τη συνεννόηση. Σε γενικές γραμμές, είστε οι κερδισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικονομία, υλικά αγαθά – σε αυτή τη θέση, ο Ερμής σας ευνοέι για συνεννοήσεις και συμφωνίες που αφορούν οικονομικά κέρδη, αύξηση των αποδοχών σας μέσω επαφών με τους γύρω σας ή σύντομων ταξιδιών, καθώς και επιβράβευση των νοητικών σας ικανοτήτων στον τομέα της εργασίας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσωπικότητα και αυτοπροβολή – στο ζώδιό σας, ο Ερμής σας βοηθά να γίνετε απόλυτα μαγνητικοί, να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια σε κάθε επίπεδο και να λειτουργείτε νοητικά με μεγαλύτερη ευκολία. Ο μόνος κίνδυνος είναι να φτάσετε στην υπερβολή και να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας έναντι των άλλων. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρελθόν, ένστικτό, υποσυνείδητο – ο τρόπος που έχετε στο παρελθόν διαχειριστεί τις καταστάσεις μπορεί τώρα να επανέλθει στο προσκήνιο. Κάποια άτομα από το παρελθόν σας μπορεί να επιχειρήσουν επανασύνδεση, όπως και παλιοί συνεργάτες. Αν όχι, το υποσυνείδητό σας μπορεί να προσπαθήσει να σας δώσει μαθήματα μέσω ονείρων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δικτύωση, τεχνολογία και ταξίδια – σε τομέα που σας ευνοεί ιδιαίτερα, ο Ερμής ανοίγει τα πεδία της επικοινωνίας από απόσταση και σας επιτρέπει να κινηθείτε εκεί όπου διαπρέπετε: στη διαδικτύωση με έναν ευρύτερο κύκλο ατόμων, που σας προσφέρουν νέου είδους έμπνευση. Πιθανά απρόσμενα ταξίδια. 

ΙΧΘΕΙΣ: Επάγγελμα, εργασιακό περιβάλλον – επικοινωνία και νοητική δραστηριότητα που μπορεί αυτήν την περίοδο να υποστηρίξη σημαντικά την επαγγελματική σας άνοδο ή να εκφράσει τις βλέψεις σας στα επαγγελματικά σχέδια. Νοητικές εργασίες που ευνοούνται και επιβραβεύονται αυτήν την περίοδο. 

Ότι και να κάνετε, θυμηθείτε σε κάθε περίπτωση – εκτός από το να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας – να κρατάτε στο νου πως οι επιλογές και η προσωπική σας θέληση θα είναι αυτή που θα διαμορφώσει το τελικό σκηνικό και θα σας φέρει αυτά που ποθείτε!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest