Ερμής στον Ταύρο – Ρίξε το ρυθμό – Chandra

Ας μην επικεντρωθούμε σε τίποτε άλλο αυτήν την περίοδο… Ας αφήσουμε τις υπόλοιπες, μεγάλες στιγμές να μας προσπεράσουν για λίγο και ας έρθουμε λίγο πίσω στα επίγεια και τα καθημερινά, όπως μας καλεί να κάνουμε ξανά το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο, στη γήινη πλευρά των πραγμάτων, στη σκέψη με πιο αργό ρυθμό και με καλύτερη δομή. Η βιασύνη σταματά. Η απαιτητικότητα φεύγει από το προσκήνιο και τα βήματα γίνονται πιο σταθερά. Άλλαξε κι εσύ το ρυθμό σου και τα λάθη θα πάψουν. Μόνο θυμήσου να μην είσαι απόλυτος.

Οι όψεις που σχημάτισε ο Ερμής στον Κριό με τους μεγάλους πλανήτες σε θέσεις που περιορίζουν και απαιτούν, τον προηγούμενο καιρό – ειδικά με τη θέση του Πλούτωνα – προβλέπουν πως ο οι επόμενοι μήνες πρόκειται να κουβαλούν έναν απόηχο βιαστικών (παρα)πληροφορήσεων και φανατισμού. Η τωρινή θέση του Ερμή όμως σχηματίζει άμεση Σύνοδο με τον Ουρανό, κάτι που βοηθά την αποκατάσταση και το “σώσιμο” πολλών καταστάσεων μέσα από τη δομημένη σκέψη, τον καλό σχεδιασμό, τη μελετημένη ενέργεια βήμα – βήμα. Κάθε τι που έχει μοχθήσει ο καθένας μας να αποκτήσει προς την πορεία του οράματός του, μπορεί τώρα να έρθει προς την επιφάνεια με προσεκτική έκφραση και επικοινωνία. Η θέση του Άρη από τον Υδροχόο σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ερμή, κάτι που βεβαιώνει πως οι απότομες επεκτάσεις και οι απόπειρες για απότομα “ανοίγματα” δε θα αποδώσουν – όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο και προσοχή, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος της υπερέκθεσης και της υπερκόπωσης.

Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) θα βρεθούν σε ευνοϊκότερη θέση, βρίσκοντας πως οι συνθήκες ξαφνικά τους αφήνουν εκτός του ματιού του κυκλώνα και σταματούν οι επιλογές του παρελθόντος, οι στόχοι τους για επέκταση γνώσεων, αλλά και για επαγγελματική άνοδο να τους εξαντλούν  στον υπέρτατο βαθμό. Αν δεν προβούν σε υπερβολές, τα πράγματα θα αποκατασταθούν από μόνα τους.

Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) θα νιώθουν πως έχουν μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας, αλλά θα βρίσκουν δυσκολότερη την επικοινωνία – θα πρέπει να εμπιστευτούν πιο χειροπιαστούς τρόπους έκφρασης και απόδειξης των όσων ισχυρίζονται. Η προσαρμογή στον τρόπο που οι άλλοι καταλαβαίνουν – και όχι οι ίδιοι – θα πρέπει να είναι ο άξονας που θα τους οδηγήσει στο πώς θα χειριστούν την κάθε κατάσταση.

Το στοιχείο της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα βρει μπροστά του μία ενδεχομένως έντονη δραστηριότητα σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Το μυστικό είναι να μην παρασυρθούν από παρόρμηση για απότομες επεκτάσεις και σπασμωδικές κινήσεις, λόγω έλλειψης υπομονής. Αν χρησιμοποιήσουν στρατηγική, θα βγουν εώς και κερδισμένοι.

Τέλος, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) μπορεί να αντιληφθούν πως η περίοδος αυτή τους ευνοεί πολύ στον τομέα της επικοινωνίας, ξεκλειδώνοντας επιτέλους τη δυνατότητα να εκφραστούν χωρίς πίεση, αλλά μεγεθύνοντας μέσα τους κάποια ζητήματα που ίσως δεν είχαν τόση σημασία επί της ουσίας. Με μία πιο πραγματιστική προσέγγιση, θα έχουν καλύτερη απόδοση στην επικοινωνία που αφορά της σχέσεις τους με τους άλλους.

Καλό θα ήταν, σε κάθε περίπτωση, να ελέγχετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest