Αστρολογικός οδηγός επιβίωσης – Chandra

Ερμής στους Ιχθείς ξανά, πλησιάζοντας τον Ποσειδώνα, έχοντας γυρίσει όμως σε ορθή φορά – ευτυχώς.
Πολυαστρία στον Αιγόκερω, Σύνοδος Άρη και Δία, πολύ κοντά στον Πλούτωνα, σε αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από την ουσία του Κρόνου.

Έννοιες αυστηρότητας, περιορισμού, κανόνων, ορίων του εαυτού, μαθήματος του πώς ακριβώς πρέπει να κινηθούμε σωστά, ώστε να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε και να μην τα χάσουμε διά παντώς… Αλλά και του πώς θα διαχειριστούμε τους πόρους μας  σοφά και με σύνεση, με τη λογική πάνω από όλα.

Ο Ερμής στους Ιχθείς, σε τέτοια εγγύτητα με τον Ποσειδώνα, φέρνει πιθανότητες για παραπληροφόρηση. Προσπαθήστε να μείνετε στην καρδιά των γεγονότων. Παράλληλα, το μήνυμα των Ιχθύων παραμένει ένα: παράκαμψε την ψευδαίσθηση και τα θολωμένα νερά, τον πανικό σου και το φόβο σου και άφησε την ενσυναίσθησή σου να πρυτανεύσει. Ο άνθρωπος δίπλα σου είναι ο γνώμονας. Προστάτευσέ τον και θα προστατευτείς. Σε περιόδους σαν αυτή που διανύουμε, η ιστορία αποδεικνύει πως οφείλουμε να ακολουθούμε αυτούς που γνωρίζουν και παραδίδουν σαφείς και τεκμηριωμένες οδηγίες, προσφέροντας τα φώτα ομίχλης: η απόσταση από το συνάνθρωπό μας, τώρα, τον προστατεύει. 

Παράλληλα, ο Άρης σε Σύνοδο με το Δία μας σπρώχνει σαφώς σε υπερβολές. Έντονη δράση και επιθετικότητα, άγχος για την οργάνωση και την οχύρωση – ο Αιγόκερως, ως οικοδεσπότης των δύο πλανητών, μας ωθεί στη δήλωση του “εγώ ξέρω καλύτερα, θα είμαι ο καλύτερα προετοιμασμένος, το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να τρέξω γρηγορότερα, να προγραμματίσω αποτελεσματικότερα, να μαζέψω όσο το δυνατόν πιο πολλά”. Εσφαλμένες δηλώσεις, κάτω από ψευδείς εντυπώσεις που φέρνει η όψη υπερβολής. Η εγγύτητα του Πλούτωνα μας χρωματίζει με το φόβο του τέλους. Ας παραλάβουμε το δώρο του Αιγόκερω στον πυρήνα του – τη σύνεση, τη λογική, το σωστό ρυθμό των πραγμάτων. Ας δώσουμε μία πρακτικότητα στη δράση μας και ας μην αφήνουμε την ταχύτητα να μας παρασύρει σε απερισκεψίες.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε την υπερβολή, είναι να εργαστούμε πάνω στις θετικότητες του πλανητικού σκηνικού αυτές τις ημέρες: ενσυναίσθηση Ιχθύων και λογική Αιγοκερίσια. Προστάτευσε και προστατεύσου, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουν τα άτομα αποδεδειγμένου, επιστημονικού κύρους (Αιγόκερως) και φέρσου με έννοια απέναντι στο συνάνθρωπό σου, υπολόγισέ τον και μην τον υπερκαταναλώνεις (Ιχθείς), επειδή θεωρείς πως μόνο οι δικές σου ανάγκες έχουν προτεραιότητα. 

Έρχεται μία ιδιαίτερη Νέα Σελήνη στις 24 του μήνα – για την οποία θα μιλήσουμε προσεχώς – γεμάτη πύρηνη, παρορμητική ενέργεια. Ας μη μας βρει σε πανικό. Ας μας βρει σώους και ασφαλείς. Όσο το δυνατόν πιο ήρεμους.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest