Απόψε: Νέα Σελήνη Διδύμων – Απελευθέρωση – Chandra

Σε λίγο, θα δείτε να πέφτει μία νύχτα, φαινομενικά, δίχως φεγγάρι. Μία νύχτα που, μέσα από το σκοτάδι της, θα μας χαρίζει Φως. Αυτό, γιατί βρισκόμαστε σε φάση Νέας Σελήνης, όπου το φεγγάρι δε φωτίζεται ακόμη, μα είναι έτοιμο να περάσει σε καινούργια φάση και διαδρομή, ξεκινώντας νέα πορεία μέσα στον αστερισμό των Διδύμων.

Σε αυτή τη θέση του, θα σχηματίσει Τρίγωνο με το φαινομενικά Ανάδρομο Κρόνο, από τον Υδροχόο. Ταυτόχρονα, μην ξεχνάμε τη θέση του Ερμή και της επίσης ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο όπου η Σελήνη μπαίνει – και την απόλυτη Σύνοδό τους. Το ότι το πλανητικό σκηνικό χαρακτηρίζεται από ανάδρομες πορείες, οι οποίες ενεργοποιούνται από τις διάφορες όψεις, μας οδηγεί σε αναθεωρήσεις και επαναλήψεις παρελθοντικών σκηνικών, ειδικά όσον αφορά το συναισθηματικό τομέα και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους, όπως και την προτεραιότητα που παίρνουν σε σχέση με εμάς και τις ανάγκες μας εσωτερικά. Παράλληλα, όμως, κερδίζουμε και τον απαραίτητο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε ποια ακριβώς είναι η σωστή στάση που οφείλουμε να κρατήσουμε και ποιο το μονοπάτι που είναι καλύτερο για εμάς να ακολουθήσουμε.

Τι σημαίνει μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό; Σημαίνει νέες ευκαιρίες με πνοή ελευθερίας, σημαίνει απελευθέρωση του νου από τα δεσμά στα οποία ήταν μπλεγμένος ως τώρα, σημαίνει παρουσία του αέρινου στοιχείου ξανά στη νοητική μας διεργασία. Η επικοινωνία χρειάζεται αυτόν τον καιρό – ειδικά για να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο μας στα εσωτερικά μας ζητήματα και να ικανοποιήσουμε συναισθήματα που έχουν μείνει λαβωμένα ή επιθυμίες που γενιούνται τώρα και θέλουν να εκδηλωθούν και να πάρουν ζωή συναισθηματικά! Η έκφραση και η επικοινωνία, η σύνδεση, έχουν τώρα, μέσω της Νέας Σελήνης, ευκαιρία να βρουν το Φως της επιφάνειας.

Το Τρίγωνο με τον Κρόνο “εξαγοράζει” χρόνο στις ιδέες και τα σχέδια της Νέας Σελήνης, επιτρέπει ελευθερία και θάρρος στα νέα οράματα που έχουν σκοπό να διασυνδέσουν και να δημιουργήσουν επαφή. Αγκαλιάζει την ανάγκη για εσωτερική και εξωτερική έκφραση και βοηθούν το άτομο να ξαναβρει την αίσθηση της προσωπικής και συλλογικής του ταυτότητας, ελεύθερα, χωρίς να χρειάζεται αυτό να γίνει απαραίτητα στο φυσικό κόσμο: στηρίζουν τις διεργασίες του νου, ώστε αυτός να αισθανθεί απελεύθερος και να πετάξει δημιουργικά.

Επικοινωνήστε από απόψε και για τις επόμενες 15 ημέρες όλα όσα υπηρετούν τη δημιουργική σας ανάγκη για σύνδεση και πετάξτε!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest