Απρίλιος – Αρχή της Αλλαγής – Chandra

Με πόσο εντυπωσιακή Πανσέληνο έκλεισε ο μήνας Μάρτιος και με πόσο δυνατή ενέργεια ξεκίνησε το νέο Αστρολογικό έτος, μπαίνοντας στο μήνα του Απριλίου, με την Άνοιξη να ξεκινά γερά, να φέρνει την ανανέωση, την άνθιση… Άσχετα από την αίσθηση σύγχυσης, έντασης, ανυπομονησίας ακόμη, πόσο δυναμική ενέργεια θέλησης και δημιουργικότητας μπορεί τώρα να πυροδοτήσει η παρουσία πλανητών στον Κριό και η αίσθηση πως ένας νέος κύκλος ξεκινά και πως η γονιμότητα νέων ιδεών μπορεί να μας ωθήσει μπροστά. Η Άνοιξη του καθενός μας βρίσκεται μέσα μας και γύρω μας!

Στην Πανσέληνο που “έκλεισε” το Μάρτιο, συμμετείχε η ενέργεια της Αφροδίτης, στρέφοντας τη ματιά μας στην ένταση των ερωτικών και διαπροσωπικών σχέσεων. Τονίστηκαν οι ανάγκες μας σχετικά με τους άλλους: τι χρειαζόμαστε από αυτούς, τι χρειάζονται εκείνοι από εμάς. Ένα Τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Άρη στα μεταβλητά ζώδια των Ιχθύων και των Διδύμων μας άφησε σε επικοινωνιακή σύγχυση, πότε μιλώντας ανοιχτά για αυτά που χρειαζόμαστε, αλλά με όρους που ήταν πολύ αόριστοι, συναισθηματικοί και άπιαστοι, και πότε συνεννοούμενοι σχεδόν τηλεπαθητικά. Οι σχέσεις περνούσαν από κρίσεις που, είτε έβρισκαν την αρμονία τους καθαρά λόγω απόλυτης συναισθηματικής αρμονίας που προϋπήρχε – και μπόλικης καλής θέλησης – ή χάνονταν στη μετάφραση.

Η πιο έντονη ενέργεια του Άρη που εδραιώθηκε ερχόμενος ο Απρίλιος δεν άφησε να μείνει αυτή η αοριστία για πολύ καιρό. Τα πράγματα μπαίνουν σε πιο σαφείς γραμμές και εμείς ξεκαθαρίζουμε αυτά που έχουμε ανάγκη, με την απαίτηση να γίνονται κατανοητά. Χρειαζόμαστε την έμπνευση και το πάθος που θα μας δώσει κίνητρο για να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε, πιο άμεσα, πιο γρήγορα, πιο χειροπιαστά. Από τις 6 και ύστερα, ο Ερμής βρίσκεται επίσης στον Κριό, συναντά παράλληλα την Αφροδίτη. Φλογερή ενέργεια, παθιασμένη. Οι πλανήτες συνεννοούνται, χρειάζονται ερωτισμό, αμεσότητα, κίνηση, πράξεις. Δημιουργούν ευχάριστα εξάγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο από τους Διδύμους και τον Υδροχόο αντίστοιχα. Άνεμοι φλογεροί αλλαγής έρχονται στη ζωή μας και, ενώ μπορεί να μας προκαλούν πανικό ανά περιόδους, σίγουρα μας βάζουν σε διαφορετική ταχύτητα, πολύ περισσότερο παραγωγική.

Εμπιστευτείτε το παραγωγικό σας ένστικτό και το ερωτικό σας πάθος για σχέδια που αγαπάτε και θέλετε να δείτε να υλοποιούνται. Μη βιάζεστε παραπάνω από ότι πρέπει και κινηθείτε με προσοχή, ώστε να μην εξαντλείστε ή προκαλέσετε ατυχήματα. Τιμήστε την ενέργεια του Κριού, που αφορά μαχητές και μαχήτριες, αλλά θυμηθείτε πάντα να βάζετε σύνεση και συνεννόηση στην εξίσωση. 

Το πάθος της Άνοιξης έχει επιτέλους επιστρέψει στις ζωές μας.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest