Άστρα εβδομάδας – Εσωτερική συναισθηματική τάξη – Chandra

Αστρολογικά, αυτή η εβδομάδα μας επιφυλάσσει μία συνάντηση τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, απόλυτου Θηλυκού και Αρσενικού, από τα ζώδια των Ιχθύων και του Τοξότη αντίστοιχα. Οι δύο ονειροπόλοι του ζωδιακού – από τη μία οι Ιχθείς με τη ρομαντική αισιοδοξία της προσφοράς και από την άλλη ο Τοξότης που ζητά στόχους και σκοπό, αλλιώς δε δέχεται να προχωρήσει σε αποστολές – φιλοξενούν τις δύο ερωτικές αρχές. Οι σχέσεις έρχονται να διαπραγματευτούν τα θέλω τους. 
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, την Παρασκευή, υπόσχεται να βοηθήσει, συμφιλιώνοντας στο νου μας τη σύγκρουση, δίνοντας προτεραιότητα στο όραμα της σχέσης και όχι στις επιμέρους ονειροπολήσεις. 

Ας δούμε μερικές συμβουλές – κλειδιά για την εβδομάδα, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ: Η δράση για εσένα θα έχει μεγαλύτερη σημασία από ότι η διαπραγμάτευση. Εξασκήσου στην υπομονή, αν έχεις άτομα που νοιάζεσαι να μείνουν στη ζωή σου, ώστε να δώσεις χώρο στο ευρύτερο όραμά σου να μπει και μία νότα ονειροπόλησης και να σε αποκολλήσει από το μονότονο κυνήγι πραγματιστικών στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις αποφασίσει να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου εξέλιξη, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αφήνοντας πολλά πράγματα θαμμένα μέσα σου. Είναι πιθανές οι εκρήξεις αν δε δώσεις σημασία και στα εσωτερικά σου ένστικτα, που σε καλούν να ομολογήσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και να τους δώσεις έστω και λίγο χώρο στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έντονη δραστηριότητα σε σπουδές και επαγγελματική κατάρτιση σε κάνουν να μπλέκεσαι σε ένα στρόβιλο από πιθανότητες για μετακίνηση, απόκτηση γνώσης, διασύνδεση. Το ζήτημα είναι ότι θα εξακολουθείς να νιώθεις μόνος, αν δεν αποφασίσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να διαπιστώσεις τι έχεις ανάγκη σε ευρύτερη κλίμακα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να βιώνεις μία έξαρση στην επέκταση της φιλοσοφίας σου αυτόν τον καιρό, να νιώθεις πως ένα πέπλο σηκώνεται από τα μάτια σου σε σχέση με τους άλλους. Πρόσεχε όμως μην είναι απατηλό και σου δείχνει όσα σε βολεύουν, ώστε να θυμώσεις και να βγάλεις τα παράπονά σου. Επικοινώνησε με τον εσωτερικό σου κόσμο πιο άμεσα – είναι το μήνυμα της περιόδου αυτής για εσένα. 

ΛΕΩΝ: Μπορεί να νιώθεις τονισμένη τη δυνατότητά σου να τρέχεις, να βρίσκεσαι σε ένταση και να αναλαμβάνεις υποχρεώσεις, αλλά η υπερκόπωση είναι κοντά. Επίσης, η συνεχόμενη δράση σου αποξενώνει τους γύρω, καθώς σε δείχνει σε μόνιμο αγώνα με ψεύτικα θηρία. Δες καθαρότερα τις πραγματικές συνδέσεις σου με τους άλλους και συνειδητοποίησε τους συμμάχους σου – ύστερα, κράτησέ τους κοντά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία νέα πνοή πάει να έρθει στα συναισθηματικά σου και να προσφέρει όραμα και ομορφιά, μα βρίσκει ένταση και αντίδραση από την επιμονή σου να τακτοποιήσεις τα του οίκου σου πρώτα – το οποίο είναι θεμιτό. Η λύση έρχεται από το μήνυμα της Νέας Σελήνης, που μιλά για επαφή με την προσωπική υγεία πρώτα, την εκκαθάριση της καθημερινότητας από περιττά πράγματα – ύστερα ο δρόμος θα είναι ανοιχτός. 

ΖΥΓΟΣ: Η καθημερινή σου ζωή προσπαθεί να μπει σε μία τάξη, να υποδεχθεί καινούργια πρόσωπα και να αποκτήσει σύνδεση και έμπνευση, μα είναι τόση η κίνηση και τόσες οι απαιτήσεις του κάθε προσώπου, που καταλήγει να υπάρχει το απόλυτο χάος. Υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Η Νέα Σελήνη προσφέρει τεράστια βοήθεια, με μία ευκαιρία να αποκτήσεις καθαρή ματιά στο τι ακριβώς να ζητήσεις εσύ από τον περίγυρο και να το πάρεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινητικότητα στον οικονομικό τομέα, δράση και πιθανά έσοδα, αλλά και έξοδα, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από πλασματικές ανάγκες να ξοδευτείς – συναισθηματικά και πρακτικά, με διάφορους τρόπους – ώστε να συνδεθείς με τους άλλους και να διασκεδάσεις. Κινήσου με εσωστρέφεια και στρέψου προς το σπιτικό, το δικό σου, εσωτερικό σπιτικό, ως πυξίδα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μεγάλη ένταση και ενθουσιασμός παράλληλα, που όμως επηρεάζεται από αυταπάτες και ονειροπολήσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι μπερδεμένος για το προς τα πού πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου και την ενέργειά σου, καθώς ίσως να μη νιώθεις πως έχεις σαφή στόχο – και αυτό σε πνίγει. Η λύση είναι να στραφείς στο στενό, φιλικό περιβάλλον – εκεί, όπως και στα ταξίδια, θα βρεις την έμπνευση που ζητάς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το παρελθόν μπορεί να σε βοηθά να μένεις προσγειωμένος, αλλά δεν προσφέρει πάντα ρίζες – προσφέρει και ένταση περιττή. Ειδικά όταν το περιβάλλον σου δε σε βοηθά να ξεδιαλύνεις το παρόν, αλλά θολώνει τα νερά περισσότερο. Καθάρισε το τοπίο, επικεντρώνοντας στη σχέση σου με το τι έχεις τώρα γύρω σου, με τι μπορείς να σχετιστείς τώρα και τι έχεις καταφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί γύρω σου να υπάρχει μία αίσθηση χάους, ο περίγυρος, ευρύτερος και κοντινός, να σε μπερδεύει, ενώ συνήθως ήταν πηγή έμπνευσης και λύσεων. Η λύση είναι να στραφείς στον εαυτό σου και να ασχοληθείς αυστηρά με αυτόν: τι στόχους θέλεις να βάλεις εσύ για εσένα; Μπορείς τώρα να κάνεις τα πάντα!

ΙΧΘΕΙΣ: Μη σπαταλιέσαι σε ονειροπολήσεις. Τώρα θα σε παρασύρουν εκτός παιχνιδιού. Μπορεί να χαθείς. Επίσης, μπορεί να ξεσπάσεις χωρίς λόγο. Κάνε μία αναδρομή στο παρελθόν: τι έμαθες από αυτό; Τι σε δίδαξε και τι μπορείς να καταλάβεις για εσένα και τους άλλους από αυτό; Έτσι δε θα επαναλάβεις παρελθοντικά λάθη σε μία τόσο ιδιαίτερη περίοδο, όπως αυτή. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest