Όνειρα Γλυκά!

Πρόσφατα ξύπνησα βλέποντας ένα όνειρο όπου δε μπορούσα να ανασάνω εύκολα από τη μύτη.

Εσένα, σου έχει συμβεί να ξυπνήσεις ένα πρωί, έχοντας δει ένα άσχημο όνειρο;

Είμαι σίγουρη πως ναι. Όπως θα έχεις παρατηρήσει, αυτή η βαριά ενέργεια, μπορεί να χρωματίσει όλη την ημέρα.

Τι μπορείς να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα;

Πρώτα, πάρε λίγα λεπτά και δες τι μπορεί να σου λέει αυτό το όνειρο για την κατάσταση που περνάς. Είσαι αγχωμένη; Αισθάνεσαι πίεση; Τι θέλει να σου πει η ενέργειά σου και το σώμα σου;
Είναι σημαντικό να τα ακούσεις, ώστε να μπορέσεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου. 
Για παράδειγμα, το ότι δε μπορούσα να ανασάνω εύκολα από τη μύτη, συμβολίζει μία πολύ πρακτική κατάσταση, όπου ασυνείδητα αισθανόμουν εγκλωβισμένη. Η αναπνοή ανήκει, ως διαδικασία, στη ζωή, στην επιβίωση. Έτσι, εκείνη την ημέρα, είπα θετικές δηλώσεις και προσπάθησα να δώσε ένα αίσθημα ασφάλειας στο σύστημά μου.

Άλλος τρόπος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι, όταν κάνεις το πρωινό σου ντους, να φέρεις ξανά την αίσθηση από το δυσάρεστο όνειρό σου και να οραματιστείς πως το νερό την ξεπλένει από το σώμα σου και την ενέργειά σου. Ακόμα, μπορείς να κλείσεις για λίγα λεπτά τα μάτια σου και να επαναλάβεις το όνειρο, αλλά με μία θετική για εσένα κατάληξη. 

Είναι σίγουρο πως, όταν το υποσεινήδητό σου νιώσει ότι εισακούστηκε, η ενέργεια θα αλλάξει. Συνέχισε την ημέρα σου με θετικότητα – ή τουλάχιστον προσπάθησε όσο το δυνατόν περισσότερο!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest