Το υφαντό της ζωής – Shakila

Ο στόχος είναι ένα πολύ σημαντικό δεδομένο που μας κρατά σε εγρήγορση. Ταυτόχρονα, είναι όμως και μία παγίδα, όπου, ότι δεν καταφέρουμε να λειτουργήσουμε με τα δεδομένα που είχαμε βάλει στο μυαλό μας, μας οδηγεί σε ένα αίσθημα απογοήτευσης. 

Οι πολλοί στόχοι, που όμως τα αποτελέσματά τους τα νιώσαμε ελλειπή σαν ανταπόδωση, δε θα αργήσουν να μας ρίξουν σε αίσθημα ματαιότητας. Ο χειρισμός ενός στόχου απαιτεί σύνεση και σχεδιασμό, μα πάνω από όλα αποδοχή και αγάπη για εμάς, γιατί αλλιώς οι στόχοι θα καταποντιστούν και θα παρασύρουν και εμάς μαζί.

Χρειάζεται να δούμε τους στόχους μας ως ένα μεγάλο υφαντό, που πλέκεται ομοιόμορφα με τις εμπειρίες μας, δημιουργώντας μοναδικά μοτίβα. Δε μπορούμε να βλέπουμε τίποτα μεμονωμένα, εφόσον όλα μαζί τα μοτίβα του υφαντού μας δημιουργούν τη ζωή μας. Αποδεχτείτε αυτό το υπαρξιακό υφαντό με ό,τι σχέδια σας παρουσιάζει. Αποδεχτείτε τη μοναδικότητα της ζωής σας. Δείτε ό,τι μάθατε – πώς σας καθοδήγησαν τα βήματά σας, οι εμπειρίες σας και συνεχίστε να υφαίνετε.

Η ζωή είναι ένας ύψιστος δημιουργός και εσείς ο καλλιτέχνης που αποτυπώνει τα μοτίβα της δημιουργίας της

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest