Το μπουκάλι της ενδυνάμωσης – Shakila

Αυτή είναι μία πολύ παλιά τεχνική, που τη συναντάμε με πολλές παραλλαγές, σε διάφορες παραδόσεις. 

Βοηθά στην εστίαση της ενέργειάς σας, αλλά και στην εκδήλωση του στόχου που θέλετε να υλοποιήσετε. 

Όπως σας γράφω κάθε φορά, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε από ένα στόχο όπου νιώθετε ασφαλείς να εργαστείτε. Κάποιες φορές, προσπαθούμε να προσεγγίσουμε στόχους που είναι πολύ μακρινοί από το δυναμικό μας. Στην πραγματικότητα, ο μακροπρόθεσμος στόχος, είναι να υλοποιήσουμε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδιά μας, αλλά είναι σοφό να ξεκινήσουμε με κάτι πιο απτό, ώστε να παρατηρήσουμε εμάς, την επιμέλεια που δείχνουμε στη συντήρηση του στόχου, πού κουραζόμαστε, γιατί, πώς το επιτρέπουμε, πώς σαμποτάρουμε τα πρώτα στάδια, τι φοβόμαστε σε σχέση με την επιτυχία μας κλπ. 

Άρα, ο πρώτος στόχος λειτουργεί ως ένας καθρέπτης αυτογνωσίας, όπου θα δείτε τον εαυτό σας καθαρά και έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να παρατηρήσετε τις τυχόν εσωτερικές αρνήσεις, όπως και τον τρόπο που αυτές υλοποιούνται στη ζωή σας, με μικρά ή μεγάλα γεγονότα που λειτουργούν ανασταλτικά. 

Όσο το τοπίο καθαρίζει και ο εσωτερικός σας χώρος μεγαλώνει, θα αυξάνεται και το επίπεδο των στόχων σας. 

Τι θα χρειαστείτε για αυτήν την τεχνική:

  • Ένα διάφανο μπουκάλι με φελλό
  • Μία κόλλα λευκό χαρτί
  • Ένα μαρκαδοράκι με κόκκινο μελάνι
  • Αποξηραμένα βότανα: βασιλικό και μέντα
  • Σκόνη μπαχαρικών: κανέλα, τζιντζερ, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο
  • Έναν κιτρίνη (καθαρισμένο ενεργειακά)
  • Ένα κόκκινο κερί

Πρώτα, συγκεντρωθείτε στο στόχο σας. Δώστε χρόνο, ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Όταν είναι απόλυτα ξεκάθαρος, πάρτε το χαρτί και γράψτε με το κόκκινο μελάνι σας: 

Υπάρχει μία απέραντη και ατελείωτη ενέργεια στο Σύμπαν
Απευθύνομαι σε αυτήν με εμπιστοσύνη
Καθώς είμαι μέρος αυτής
Συνδημιουργώ μαζί της το στόχο 
(γράφετε το στόχο σας)
Υλοποιείται γρήγορα και εύκολα, με τον καλύτερο τρόπο για μένα
με την υποστήριξη του Σύμπαντος, της ενέργειας, του Φωτός.

Μείνετε για λίγα λεπτά εστιασμένοι στην ενέργεια, δημιουργώντας στο νου σας την εικόνα του στόχου σας και της επιτυχημένης έκβασής του. Διπλώστε, όταν είστε έτοιμοι το χαρτί, τοποθετήστε το μέσα στο μπουκάλι, προσθέστε τα βότανά σας, τα μπαχαρικά και τον κιτρίνη. Μόλις τα τοποθετήσετε όλα στο μπουκάλι σας, πείτε:

Ευθυγραμμίζω τον εαυτό μου και το στόχο μου με τις φωτεινές δυνάμεις του Σύμπαντος. 

Στη συνέχεια, δείτε λευκό Φως να κατεβαίνει από το Σύμπαν, να γεμίζει το μπουκάλι σας και να ενεργοποιεί τα πάντα μέσα σε αυτό. Όταν αισθανθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί πλήρως, κλείστε το με το φελλό και σφραγίστε το με σταγόνες από το κόκκινο κερί που θα πέφτουν ζεστές επάνω του. Δουλέψτε το, ώσπου να κλείσει καλά ο φελλός. Όταν τελειώσετε και με αυτό το μέρος της διαδικασίας, κρατήστε το μπουκάλι και πείτε ξανά τη θετική δήλωση, όπως την έχετε γράψει μέσα στο μπουκάλι. Αυτό το μπουκάλι δεν το ανοίγετε ξανά – μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα σημείο του σπιτιού όπου θα μπορείτε να αλληλοσυσχετίζεστε καθημερινά. Οι 66 ημέρες δουλειάς μαζί του είναι ο καλύτερος, ελάχιστος χρόνος δουλειάς που μπορείτε να αφιερώσετε – ο μεγαλύτερος είναι αυτός που εσείς αισθάνεστε ότι μπορείτε να δώσετε.

Κάθε μέρα κρατήστε επαφή μαζί του, λέγοντας πρώτα τη δήλωση και στη συνέχεια δημιουργώντας ξανά τις εικόνες επιτυχίας του στόχου. Μην ξεχάσετε όμως να παρατηρείτε τον εαυτό σας και την ενέργειά σας. Φανείτε τολμηροί και δημιουργικοί σε σχέση με το στόχο σας και απαραίτητα κρατήστε την πίστη σας στο Σύμπαν ζωντανή. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest