Τονώνοντας την πίστη στον εαυτό μέσα από την Τέχνη – Shakila

Η πίστη στον εαυτό είναι τελικά μία κατάσταση πολύ καθοριστική στην εξέλιξη όλης της ζωής μας.

Είναι καλό να προσθέτετε μικρά, χαριτωμένα πράγματα στην καθημερινότητα, που θα σας βοηθήσουν σταδιακά να προσεγγίσετε αυτή τη βασική ποιότητα μέσα σας. Ξεκινάμε από αυτήν την Παρασκευή και για διάστημα ενός μηνός, με βασικές ασκήσεις, άρθρα και γενικά την υποστήριξη της ομάδας του Blossoming Goddess, σε αυτήν σας την προσπάθεια, με φωτογραφίες, αστρολογία και μουσική. 

ΑΣΚΗΣΗ:

  • Σχεδιάστε έναν μικρό κύκλο στο κέντρο ενός χαρτιού, που αντιπροσωπεύει εσάς, τον πυρήνα σας. Χρωματίστε τον με ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει τη μοναδικότητά σας.
  • Στη συνέχεια, σχεδιάστε έναν ακόμη κύκλο που να περικλύει τον πρώτο και αντιπροσωπεύει τα ταλέντα σας, όλα τα υπέροχα δώρα που φέρετε μέσα σας. Ζωγραφίστε και αυτόν τον κύκλο με το χρώμα που τα αντιπροσωπεύει για εσάς και, στη συνέχεια, σημειώστε τα αναλύτικα μέσα σε αυτόν. Μην περιορίσετε τον εαυτό σας από λανθασμένες πεποιθήσεις: φανείτε γενναιώδοροι με εσάς αυτή τη φορά.
  • Συνεχίζοντας τη ζωγραφιά σας, κάντε έναν ακόμη κύκλο, που να περικλύει τους άλλους δύο. Αυτός θα αντιπροσωπεύει ότι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Ζωγραφίστε τον με το χρώμα που αντιπροσωπεύει για εσάς την ασφάλεια και, στη συνέχεια, γράψτε αναλυτικά τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. 

Τις επόμενες ημέρες, φροντίστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ασφάλεια που χρειάζεστε να υλοποιηθεί στη ζωή σας. Προχωρήστε επίσης στην έκφραση των ταλέντων σας με όποιο δυνατό τρόπο, στην καθημερινότητά σας. Να θυμάστε να αποδέχεστε τον εαυτό σας, να μη σας ξεχνάτε και πως η μοναδικότητά σας είναι χάρισμα. 

Επιμείνετε και κρατήστε τη σπίθα σας ζωντανή. Είστε υπέροχοι και ήρθε η ώρα να το εκφράσετε!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest