Η κατάλληλη στιγμή

Ο χρόνος περνά και εμείς τον αφήνουμε να παίρνει μαζί του τα όνειρά μας. Και όμως, σήμερα, τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε στην ενέργεια!

Μην περιμένετε να γίνετε τέλειοι ή να βρεθεί η άψογη στιγμή. Η ιδανική στιγμή είναι το πρώτο σας βήμα. Το πιο ιδεώδες όπου μπορείτε να επενδύσετε, είναι η πρόθεση να κάνετε το καλό και απλά να αφουγκραστείτε τους ανθρώπους, την ενέργεια γύρω σας, εσάς: όλα, όταν έχετε ευγενή πρόθεση, δε μπορούν παρά να δράσουν ευεργετικά. Σκεφτείτε ότι όλοι μπορούμε να ενεργήσουμε για όλους, ως διαμεσολαβητές. 

Όμως, είναι σημαντικό να μη βάζετε πρώτα στο νου την κριτική, γιατί έτσι θα αποκόψετε την ομορφιά της συνένωσης και της αποδοχής. Το μοίρασμα μπορεί να μας βγάλει από την εγωκεντρικότητα του πόνου και να ανοίξει την καρδιά στη συγχώρεση. Έτσι, όλη η ύπαρξη θα αναστηθεί. 

Όσο αυξάνεται το αίσθημα της ευημερίας μέσα μας, τόσο αυξάνεται και η συνειδητότητα – και αντίστροφα. Έτσι γίνεστε, όχι μόνο για εσάς μία ευεργετική ανθρώπινη ύπαρξη, αλλά ακόμα και για ολόκληρο τον πλανήτη. Μην περιμένετε άλλο για την τελειότητα. Προσφέρετε ένα χέρι βοηθείας τώρα!

Η αγκαλιά που μπορούμε να μοιράσουμε, η υπομονή στο να ακούσουμε, η συμπαράσταση που μπορούμε να προσφέρουμε, είναι ότι πιο τέλειο. 

Ας προσφέρουμε την αλληλεγγύη, την αγάπη, την έμπνευση και όλα τα άλλα θα έρθουν να μας συναντήσουν. 

  • Shakila 
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu